Witaj! Rejestracja


samp 0.3.7 r4

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
#1
mesjjasz
Zainstalowałem samp r4, jak chce wbić na serwer ładuje się jakbym wchodził do single, a później kraszuje. Po zainstalowaniu starej wersji już normalnie samp działa, chociaż nadal ładuje się jak single, ktoś coś?

                                                     [Obrazek: tumblr-ng81a1-QThe1sm24iko1-500.gif]
Odpowiedz

#2
Wojtas.
Na jakim ty serwerze grasz?

Odpowiedz

#3
mesjjasz
Na żadnym, chciałem wbić na randomowy

                                                     [Obrazek: tumblr-ng81a1-QThe1sm24iko1-500.gif]
Odpowiedz

#4
Wojtas.
Na te pytanie to chyba raczej nikt ci nie odpowie bo już na forum praktycznie nikogo nie ma poza admistracją i keczupem.

Notatka od Prblm., 04.02.2021 01:26:

Za to Twój komentarz jest wyjątkowo pomocny w tym momencie.



Odpowiedz

#5
awehombre
wgraj se to do sampa 0.3.7 r1
https://ugbase.eu/index.php?threads/fake...gin.21023/

Odpowiedz



Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z .dll GTA-SAMP Psemek 9 1.588 23.05.2016, 14:17
Ostatni post: Dzonniz
  SAMP NIE CHCE SIE WLĄCZYC sweex. 4 1.019 21.12.2015, 08:47
Ostatni post: sweex.
  [SAMP 0.3z] - Optymalizacja wybranych broni keczup 20 2.719 17.02.2014, 22:34
Ostatni post: Booster
  Nie chce mi działać samp CTSLPL 4 1.280 20.12.2013, 19:58
Ostatni post: CTSLPL
  Bazy na zamówienie ( SAMP OBJECTS! ) keczup 5 2.183 26.08.2013, 13:55
Ostatni post: keczup

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Forum MyBB tworzy ciasteczka (cookies), w których przechowuje informacje o zalogowaniu.
Cookies to małe pliki przechowywane na Twoim komputerze.
Korzystanie z witryny polski-freeroam.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie tych plików cookie.
 Nie pokazuj więcej tego komunikatu.